Sweetest dreams.

Maybe together we can get somewhere
Anyplace is better
Starting from zero got nothing to lose
Maybe we'll make something
But me myself I got nothing to prove

 

If it's meant to be, it will be.


Onsdagen, värsta dagen på hela veckan alltså. Min hjärna är mentalt utmattad och kände inte alls för att fungera under dagen, bara på So:n, det är bara då den oftast brukar vilja fungera för det är det enda ämnet som gör mig intresserad sorgligt nog. Men iallafall så idag tog jag en vila från träning så jag bestämde mig för att kolla på nån ny serie och det fick bli Revenge som jag hört varit bra och they had right about that. Har hunnit med 4 avsnitt so far. 

Så det är vad jag har sysslat med denna kväll. Borde dock kanske pluggat lite matte men det har inte fallit mig i intresse ännu och lär nog inte heller göra det och sen kommer jag sitta där på fredag på provet och ångrat att jag inte ansträngt mig mera, happens everytime. Sådära mina lovers.

If you win, say nothing. If you lose, say less.


Denna tisdag har varit en bra tisdag. Skolan var lugn och inget speciellt hände, slutade 2 och när jag kom la jag mig i sängen och kollade på ett avsnitt av Criminal Minds och sen somnade jag. Vaknade halv 6 och drog på mig träningskläderna och begav mig ner på TC för ett HIT pass, det ska kännas att man lever. Nu har jag duschat och ska snart lägga i lite mer färg i håret för typ all färg har åkt. 

Men kram på er så länge.

OMG, yes I'm back my lovers


Well, ska jag vara helt uppriktig med er så jag måste jag säga att jag går runt hela dagarna och vill bara få skriva ner allt som händer i min dag någonstans. Så jag känner att ne fan jag ska börja blogga igen, you like that? I know you do. När man ändå tänker efter så hur kul kommer det inte bli för mig om cirka 5-10 år när jag kan gå tillbaka och läsa och kolla på massa bilder här på bloggen och skratta lite åt mig själv. 

Annars så har livet börjat rullat på som det ska, det var ett tag sen mitt liv kändes någonlunda stabilt så det börja bli bra. Under månaden ni inte fått läst min blogg så har jag faktiskt färgat mitt hår lila/rosa som ni ser på bilderna ovan, men ni som följer mig på instagram lär väl inte missat det. Sen har jag bara haft en bra näst sista månad på detta år, ja det är ju tur att året slutar bra åtminstonde. Jag återkommer mina få läsare jag har just nu haha men jag hoppas ni blir fler snart. 
 

Begravning för kusinernacrazy, älskade blogg.

 
Efter 5 år bloggandes så har lågan brunnit ut, jag pallar inte längre seriöst. Min kamera kommer nog ligga och damma ett bra tag men  nera jag lär nog inte lägga ner detta totalt eller jag vet icke, bara ett bra jävla tag och sen får vi väl se. Kommer inte radera bloggen eller så, vill ha kvar så om jag skulle kunna ångra mig eller om jag vill gå tillbaka och läsa i arkviet om mitt hejdundrans liv hehe. Kommer säkert sakna att inte kunna skriva och lägga upp massa bilder för bloggen har typ blivit en del av mig dom här åren men nu är jag done with this, tror jag. 

Men annars får ni ha det så bra mina babes, talk to you never.