Cyprus, oh sweet paradise

 
Efter månader med värsta resfebern så berättade mamma idag att hon och jag den 17 maj åker till Cypern. Åh jag blev så överlycklig, nämligen en av mina födelsedagspresenter också, hur underbart. Bilderna är från hotellet vi ska bo på. Det här är så behövligt för mig och fan banne mig vad jag ska pressa, ska bli så brun innan min bal utan dess like. Men nu får jag ju bara hålla tummarna för att jag får ledigt från skolan , känns lite tveksamt faktiskt men hoppas hoppas hoppas. 

Be crazy, be weird, don't be afraid of what anybody thinks.

 
Hallå där. Ska jag börja detta inlägg med en rolig nyhet? Jo nämligen, nu är både min kamera OCH mobil på lagningen, hur lyckas jag? Min mobil gick sönder i lördags när jag var med Karen, jag började typ grina haha helt ärligt. Men min mobil kommer redan på onsdag så det känns ändå ganska lugnt, medan har jag min iPad som jag går runt och bär på. Iallafall så har jag haft en rolig helg. Först i fredags åkte jag upp till Övik med mami och papi och lämnade in kameran sen åt vi middag på Matkompaniet. Kom hem runt halv 7 och då var jag med Albin hela kvällen och hade det as kul som man alltid har med den människan. 
 
På lördag så tog jag bussen in till Kramfors för att umgås med Karen, hade en as kul lördag iallafall. Igår kom jag hem på eftermiddagen någon gång, då direkt så hängde jag med mamma på en promenad runt Kallsta dvs 1 mil blev det. Nu idag har jag bara haft skola och sen tränat nu på kvällen. Btw sen också har jag sökt om gymnasium för att som ni kanske visste så sökte jag sam media i Övik men linjen ska tydligen läggas ner i Övik så nu ska jag söka i Sundsvall istället, så vem vet, kanske man blir en Sundsvalls bo. Bästa med det är att Linnéa ska gå fotbolls gym i Sundsvall så det är ett stor plus. kraaam

Have big dreams, you will grow into them.

 
Från ikväll.
 
Hej åh hååå. Sjukt seg dag idag, som alla andra onsdagar alltså. Vi hade andra nationella provet i So idag och det gick sådär, det gick bättre igår tycker jag. När jag kom hem åt jag middag, kollade på ett avsnitt av Gossip Girl innan jag bytte om för träning för att dra ner på TC för att köra hiit pass. Det gick bra och jobbigt var det. Boxen blev tyvärr inställd så då drog jag och Albin ut och cyklade runt här omkring och bara snacka och så.
 
Nu har jag nyss ätit lite fil och flingor och sen ska jag träna lite till på mitt svenska föredrag imorgon och sådant, kram såå länge. 

I'm back.

 
Uppdateringen, okej jag vet.. Utan att säga något så har jag typ tagit bloggpause men slut på det nu, men jag är fortfarande i behov av min kamera. Vi ska skicka in den på reparering imorgon, sen kan det väl ta upp till en månad  för att få den fixad, vilket suger. För min födelsedag är om mindre än 2 veckor, valborg och allt som kommer som jag inte kommer kunna fota. 
 
Men aja jag får helt enkelt nöja mig med min mobilkamera eller kanske nån av alla mina digitalkameror, haha jag har minst 4-5 som ligger och samlar damm. Men nu iallafall ska jag bege mig mot hornöberget med mina älskade föräldrar för lite fin söndagsmat, så jag skriver senare ikväll. kram!