Stockholm

Vi åkte med tåget mot Stockholm tidigt på lördagsmorgon. Vi bytte tåg i Gävle men innan vi skulle göra det hade vi 2 timmar på oss i Gävle och den tiden spenderades till att käka lunch inne i stan i Gävle.
Vi kom fram till ett regnigt Stockholm på eftermiddagen och första timmen gick till att leta vandrahemmet vi skulle bo på. Vi bodde i gamla stan, hur mysigt alltså.
Sedan stressade vi på hur mycket som helst för att hinna med att käka, fixa oss osv innan vi skulle ta färjan över till Djurgården där Ron Popes konsert var. Resterande av lördagen var verkligen hur bra, Ron Pope var helt fantastisk live men tyvärr så hade jag inte med mig min kamera under hans konsert så har tyvärr inga kamerabilder att bjuda på ifrån hans konsert men däremot iphonebilder men det kommer i ett annat inlägg if you'd like.
Ifrån vårat fönster tidigt på söndagen.
Vi checkade ut ifrån vårat vandrahem strax efter 11 på söndagen och sedan hade vi hela dagen framför oss i Stockholm innan tåget skulle gå hem på eftermiddagen.
Men hur snygga?!
Åt bland annat frozen yogurt, oh my sweet jeees vad gott det är.
Sofia och Freja träffade RMM haha, de lånade min kamera för att ta kort. 
Turistade oss såklart också.
Sedan lämnade vi ett soligt Stockholm för att åka hem mot Sundsvall. Jag hade iallafall en jätte bra helg och måste göra något liknande soooon!
 
* Namn:


* E-mail: (Ser endast jag)

Blogg/hemsida:

Din kommentar: