Don’t waste sunsets with people who will be gone by sunrise.”

 
Självklart idag när det är fettisdag så har även jag ätit det. Efter jag kom hem idag så direkt nästan så åkte jag och syster till Skogs-Hildas (lokalt bageri där jag bor) och köpte nybakade semlor och Gud vare mig vad goda det var.
 
Well well, nu ikväll har jag suttit här framför datorn med musik i högtalaren, scrollat tumblr och andra bloggar. Nuu lite senare tänkte jag titta på American Horror Story, har börjat tittat på det igen och jag vet inte riktigt vad jag tycker om den serien, alltså jag gillar ju den obviously eftersom jag tittar men haha den är så konstig och svår att greppa taget om men det är väl precis det som gör den serien så speciell och det är det jag gillar haha, någon annan som tittar/tittat på American Horror Story? 
 

Postat av: Malin

Jag har sett alla tre säsonger av AHS! Första säsongen är bra, andra är bäst och tredje är sådär. Det är verkligen en serie men måste acceptera att man inte förstår från början. Man är typ helt lost samtidigt som man är fast i den, haha, men desto fler avsnitt man ser desto mer förstår man. :)

2014-03-04 @ 22:35:44
Postat av: Malin

Måste tillägga det att jag älskar att säsongerna inte alls hänger ihop, att det är en helt annan story i varje säsong!

KRAM

2014-03-04 @ 22:36:44* Namn:


* E-mail: (Ser endast jag)

Blogg/hemsida:

Din kommentar: