My weekend

I fredags efter skolan kom bästa pappa ner till mig i Sundsvall för att hämta mig, vi fixade lite i min lägenhet, handlade och for sedan hemåt mot kära Ullångar.
Väl hemma så väntades fredagsmys, vi käkade asiatiskt och annat gott, tittade på Let's Dance och sedan somnade jag till ett avsnitt av The Vampire Diaries ganska tidigt på fredagskväll.
Vaknar upp på lördagen pigg och utvilad, åt en god frukost, lyssnade på en podcast och sen var vädret hur nice så då fick det självklart bli en springtur. 
Spelade peppig musik och sminkade mig. 
Och sedan åkte jag till Amelia för att där äta middag med mina bästa tjejer och fira Eira som fyllt år nu i veckan. 
Bästa♥ Runt 8 någon gång drog vi till Härnsöand till Sofia där vi förfestade, sedan drog vidare på någon fest men kvällen blev inte riktigt som vi planerat haha men det funkade ändå. 
Jag kom hem ganska sent igår natt så idag vaknade jag lite senare än vanligt. Jag åt en god frukost framför datorn med musik och scrollade genom tumblr. 
Sen har jag varit uttråkad idag så jag sminkade mig i brist på annat..
Violaaa. Resterande av denna söndag har jag varit ute och cyklat i det fina vädret med skön musik i lurarna, bara tagit det lugnt och nu snart väntas en middag med la familaaa. 
 
* Namn:


* E-mail: (Ser endast jag)

Blogg/hemsida:

Din kommentar: