Spain next week.

 
Jaa, några av er undrar säkert vad jag ska göra i Spanien sen jag nämnt att jag ska dit några gånger här i bloggen. Så joo, nästa måndag åker jag och 4 andra från tjejer ifrån min skolan blandannat Julia som jag umgås mycket med till Spanien och ska stanna där en vecka. Där ska vi bo hos varsin spanska familj vilket ska bli så spännande och lite läskigt också. Det är EU-projekt och ska jag vara helt ärlig så är jag inte så säker vad allt ska gå ut på men iallafall vi ska försöka få ihop till bästa skolan i Europa. 
 
Men vilket som så tycker jag det ska bli en rolig upplevelse att få bo hos en främmande familj i ett land jag aldrig besökt förut, plus att få åka utomlands så här mitt i mars, vädret i Sevilla just nu ligger mellan 18 & 25 grader. När vi är i Spanien kommer vi jobba mycket på projektet, men även hinna med sightseeing, shopping osv, så det kommer nog bli en bra resa.

Postat av: Hilda

Hej. Kan inte du byta till finest? Personligen tror jag du skulle kunna bli väldigt stor om du bytte till den, för din blogg är hur bra som helst. Bara ett litet tips! =)

2014-03-05 @ 20:13:10
Postat av: Saga

Såå himla kul! Jag var på språkresa för två år sedan och då bodde man också hos en främmande familj. I början var det sjukt nervöst men jag lärde mig så mycket och blev mycket, mycket mer självsäker i mig själv och mitt pratande. Lycka till!! Förresten, hälsa till Linnea :)

Svar: Jaa, hoppas verkligen att det kommer gå bra och att familjen är snäll haha:) Jaa det ska jag allt göra:D
Fanny Westin

2014-03-05 @ 20:14:33
URL: http://sgeorgsson.blogg.se* Namn:


* E-mail: (Ser endast jag)

Blogg/hemsida:

Din kommentar: